Wij zijn weer onderweg

Wij zijn weer onderweg

Hallo Veners,

Terwijl de wereld ontwaakt uit Covid heeft het bestuur ook weer voorzichtig de draad opgepakt en hebben we inmiddels onze eerste (informele) vergadering gehouden met als doel wat kunnen wij zo langzamerhand weer aan activiteiten oppakken.

Er blijft heel veel onzeker nu, maar ook naar de toekomst. Toch heeft het bestuur gemeend dat, voorzichtig, we een aantal plannen kunnen gaan uitrollen.

Zo zal er op woensdag 1 december een activiteit zijn voor de jeugd in plaats van een uitnodiging aan Sinterklaas voor een bezoek aan onze wijk. Een flyer zal hier nog over verschijnen.

Ook willen we als vereniging jullie, bewoners,  weer zien met een hapje en een drankje. Dit zal dan zijn bij het plaatsen van de kerstboom op zaterdag 11 december !!

Activiteiten voor 2022 zijn weer geuit. Tijdens onze bespreking kwam duidelijk naar voren dat er ook behoefte is aan nieuwe ideeën en de invulling hiervan.
Binnen het bestuur hebben 5 kandidaten aangegeven, door hun langdurige inzet voor de buurt, de fakkel te willen overdragen aan nieuwe leden om zitting te nemen in het bestuur. Wij hopen als bestuur dat binnen de wijk er (jonge) enthousiaste mensen zijn die plaats willen nemen in het bestuur. Want zonder voldoende bestuursleden geen activiteiten.
Kortom geef je op via vanveen@devenenwijk.nl !!!!

Ook willen wij graag jullie mening weten over nieuwe activiteiten in onze buurt.
We hebben een kleine enquête gemaakt waarbij wij graag uw mening willen weten.
Ga naar:

https://www.surveylegend.com/s/3ogj

en vul de enquête in. Wij horen zeer graag uw mening!

De Activiteiten in de komende maanden en noteer deze in uw agenda!
1 december Sinterklaasfeest van 14.00 uur tot 16.00 (flyer volgt)
11 december ontsteken Kerstboom 16.00 – 18.00 uur op het speelveldje aan het Dalveen .

Deze keer verspreiden wij de flyer huis-aan-huis en per email. Daarna gaat dat alleen nog via email. Geen mail ontvangen: stuur dan uw naam en emailadres naar: vanveen@devenenwijk.nl

Aanmelden als lid (€13,50 per huishouden) bij: vanveen@devenenwijk.nl

Namens het Bestuur
Hans Zuiderwijk
Voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.