Venenwijk Burenhulp vragenlijst

Venenwijk Burenhulp vragenlijst

In de Venenwijk kunt u als bewoner iets voor elkaar doen. Wat voor de één een kleine moeite is, kan voor een ander juist heel veel betekenen. Met een beetje hulp zo nu en dan van elkaar kunnen we bijvoorbeeld langer zelfstandig blijven wonen, leren we andere mensen kennen en kunnen we onze talenten met elkaar delen. Graag willen wij inventariseren in hoeverre u af en toe uw buurtgenoten een handje kunt helpen en/of in hoeverre voor u hulp vanuit de buurt gewenst is. Wij vragen u daarom het schema in te vullen, waar dat voor u van toepassing is.

U kunt via deze link de vragenlijst downloaden. Daarna kunt u deze digitaal invullen en mailen naar de contactpersonen vermeld op het formulier.
Voor de volledigheid via deze link de begeleidende brief.

(Beide bestanden zijn Word documenten in het .docx format. Hiervoor heeft u Word 2007 of later voor nodig. Als u deze bestanden niet kunt openen kunt u via Microsoft een upgrade downloaden om deze bestanden ook te openen in Office 2003)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.