Onthulling eerste zonnepaneel

Onthulling eerste zonnepaneel

Op maandagmiddag 4 maart heeft wethouder Duijvestijn het eerste zonnepaneel “onthuld” op het dak van de familie van Bruchem aan het Randveen.
Hiermee is de officiële start gegeven aan Venenwijk – zonnewijk! Het was, helemaal in stijl, de eerste echte lentedag met een stralende zon. In aanwezigheid van een aantal buurtbewoners, pers, mensen van Wattco en Elektravon, klom de wethouder op een ladder om het eerste paneel, dat net op het dak gelegd was en gehuld was in de vlag van de bewonersvereniging, te onthullen. Er zullen er nog vele volgen! Na de onthulling was het tijd voor een toepasselijk gebakje, versierd met een zonnetje.

De stand is als volgt: in de Venenwijk zelf doen 22 huizen mee, met in totaal 173 panelen. Daarnaast doen nog eens 5 huizen elders mee, met 38 panelen. Alles bij elkaar gaat dit ruim 75 kWp opleveren. Meer informatie is te vinden op de website van Wattco.

Eerste zonnepanelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.