25 Jaar Wijkvereniging De Venen

25 Jaar Wijkvereniging De Venen

Afgelopen zaterdag was het dan zover, de viering van het 25 jarig bestaan van onze wijkvereniging.
De dag was gevuld met drie activiteiten:

  • Spelen in de binnenspeeltuin voor de allerkleinsten
  • Lasergamen voor de oudere jeugd
  • Feestavond in de Rhijenhof

Binnenspeeltuin
Vanaf 10 uur stonden de kinderen te trappelen van ongeduld om eens lekker te keer te gaan in de binnen speeltuin aan de Veenbes. Zij konden zich uitleven op de glijbanen, ballenbak en klauter banen.

Na al dat spelen zijn de kinderen nog lekker verwend met een patatje en en snack.

Feestavond in de Rhijenhof
Als afsluiting van de jubileum viering was er dan de feestavond in de Rheijenhof waar zo’n 100 mensen bij aanwezig konden zijn.

Bij aankomst werd men verwelkomd met een lekker gebakje en wat te drinken. Toen de meeste mensen binnen waren heeft onze voorzitter Jan van Rijn de avond officieel geopend waarbij er stil werd gestaan bij de geschiedenis van de vereniging. Do hoofdboodschap van de speech was toch het dankwoord aan alle bestuursleden, vrijwilligers en uiteraard de leden. Zonder hen was het niet mogelijk geweest om elke keer weer activiteiten te organiseren en op te komen voor de belangen van de wijkbewoners.

Wat Jan niet wist is dat ook hij die avond in het zonnetje gezet zou worden en wel door de Loco-burgemeester A.W. Meijer van Westland. Jan heeft van hem de WestlandStek uitgereikt gekregen. Jan is sinds 1999 voorzitter van onze wijkvereniging.

Foto: Theirry Schut Fotografie

De WestlandStek – een zilveren opsteker met oorkonde – is een gemeentelijke onderscheiding die kan worden toegekend aan personen die zich gedurende een aaneengesloten periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.
Lees hier het verslag op de site van de gemeente.

Heeft u leuke foto’s gemaakt op 1 van de drie genoemde activiteiten? Laat het ons dan weten. Wij plaatsen deze graag op de website. Neem contact op met de redactie of mail naar info@devenenwijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.