Badmintontoernooi 2011 – Een verslag

Badmintontoernooi 2011 – Een verslag

Badminton op Zaterdag 10 september ’11. We hebben ons sportieve beentje voor gezet. En wie zijn ons?

Dick v Bruchem, Tiny v Bruchem, Wilbest v Biezen, Hellen v Biezen, Ton vd Helm, Ton Ammerlaan, André de Niet, Annet de Niet, Peter Scholtes, Celine vd Westen, Tiny Luiten, Wim Luiten en Thea Suijkerland. Totaal 12 spellende buren en ongeveer 8 toeschouwers. Het was wel een kleine opkomst maar daarin tegen was het heel gezellig en spannend.

We begonnen die avond met een kopje koffie met een stroopwafel, aangeboden door de vereniging. Daarna tijd nemen om de spieren op te warmen om blessures te voorkomen. We speelde vrouwen en mannen dubbel. Het waren een serieuze en spannende speelrondes tussen de vrouwen onderling en mannen onderling. Ton Ammerlaan heeft zich ingezet door bij de vrouwen te spelen, maar het mocht niet baten. De winnaars van de vrouwen waren Tiny v Bruchem en Hellen v Biezen en speelde tegen de winnaars van de mannen, Dick v Bruchem en Wilbest v Biezen. Deze wedstrijd werd gemengd gespeeld en werd gewonnen door Dick v Bruchem en Hellen v Biezen. Uiteindelijk kreeg iedereen een Badminton Certificaat voor de deelnamen. We hebben de avond afgesloten door gezellig met elkaar de dorst te lessen en iedereen gaf aan om dit nog een keer te organiseren.

Waarschijnlijk begin volgend jaar maar dan met een grotere op komst.

André de Niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.