Mooie Kerstdagen

Mooie Kerstdagen

Hallo Veners,

Kerstmis, achtergrond, ballen, boog, decoratie, viering, Kerstmisachtergronden, kerst achtergrond, kaart, jaar, nieuwe, ornament, rood, vrolijk, decoratief, rode kerst achtergrond, snuisterij, backdrop, groet, exemplaar ruimte, bloem, tuinrozen, stillevenfotografie, bloemblad, roze familie, roos, macrofotografie, computer wallpaper, rose orde, Valentijnsdag, bloeiende plant, Gratis Afbeeldingen In PxHere

Nu Nederland weer in een lockdown zit, komt er nog een goed Nederlands woord voor?, maken wij de balans op voor 2021 op als Buurtvereniging.

Wij kijken terug op een jaar waarin wij, als bestuur, weinig konden doen dan wel dat wij ons hebben afgevraagd wat kunnen wij? De activiteiten die georganiseerd worden vinden altijd plaats als groep en er kon dus heel weinig. Gelukkig hebben wij op 11 december de kerstboom kunnen opzetten met aansluitend een gezellige buurtborrel. Dan merk je ook dat de leden dit waarderen en ook gemist hebben. 

Het bestuur heeft een enquête gehouden met als doel antwoorden te krijgen over het bestaansrecht van deze buurtvereniging. Een percentage van 55% van de leden heeft de enquête ingevuld en dat kan als zeer hoog worden betiteld.
Duidelijk is geworden dat 66% van de leden vindt dat de vereniging zeker bestaansrecht heeft en het organiseren  van activiteiten waardeert. Echter het organiseren vergt “mankracht”, of dienen we te zeggen menskracht, en jammerlijk zijn er (te) weinig mensen die willen helpen bij het organiseren dan wel willen helpen bij het uitvoering geven aan diverse activiteiten. Wij hopen dat er leden zijn die ons de helpende hand willen reiken als er iets van een activiteit georganiseerd wordt. Het betekent niet dat u zitting dient te nemen in het bestuur, maar als er iets georganiseerd wordt dat wij u kunnen bellen en ons komt helpen op de betreffende dag. Geeft u alsnog op bij het bestuur!!!
Het bestuur zal de enquête nog verder evalueren en de mensen die zich al hebben opgegeven zullen binnenkort persoonlijk worden benaderd.

Wat 2022 Nederland en in het bijzonder De Venenwijk gaat brengen is nog zeer onduidelijk. We kunnen niet anders dan voorlopig afwachten.
De Nieuwjaarsreceptie is komen te vervallen en in de plaats daarvan zal worden gekeken of we weer een buurtborrel kunnen geven zoals met het opzetten van de boom.

Veners, maak van Kerstmis alsnog een heel mooi feest, hoe moeilijk dit voor sommigen is. Blijf veilig en hef het glas op een heel mooi en fantastisch 2022. 


Namens alle bestuursleden PROOST !!!!

Hans Zuiderwijk
Voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.