Update Venenwijk Energie(k) Anders

Update Venenwijk Energie(k) Anders

Het bestuur van de coöperatie heeft geconcludeerd dat de kansen dat de door Arcadis gepresenteerde oplossingen financieel haalbaar zouden zijn, te minimaal waren. Bij deze conclusie zijn de berekeningen die door Arcadis uitgevoerd zijn, bepalend geweest. Daarom is besloten dat er geen opdracht voor een vervolg van het onderzoek aan Arcadis gegeven zou worden.

Lees het hele bulletin op de pagina.

2 gedachten over “Update Venenwijk Energie(k) Anders

 1. Al eerder heb ik aangegeven de mogelijkheid te bekijken om Geothermische warmte te betrekken via leidingen aan de Middenzwet , welke tot aan ter Laak zijn gepland is dit door Arcade onderzocht ?
  Voorts weet ik dat er door een rozenbedrijf aan de zwetkade dagelijks op grote schaal hoogwaardige warmte wordt vernietigd . Zijn deze mogelijheden ook onderzocht ?

  M vr Gr
  Gerard van luijk 0619629308

  1. Beste Gerard,
   Deze zaken zijn niet onderzocht door Arcadis omdat dat niet in hun opdracht zat. De gemeente heeft onlangs de concept Warmtevisie uitgebracht. Daarin wordt voor onze wijk een eventuele aansluiting op een warmtenet genoemd vanuit de toekomstige geothermische bron langs de N211. Je kan de concept warmtevisie opvragen bij de gemeente. Half september organiseert de gemeente een bijeenkomst over de warmtevisie.

   Met vriendelijke groet,

   Frans Wulffers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.