Regen spelbreker bij buitenspeeldag

Regen spelbreker bij buitenspeeldag

Alles was klaar voor de buitenspeeldag van 12 juni jl. maar het weer werkte tegen. Zesentwintig kinderen hadden zich aangemeld en 8 mensen hadden zich aangemeld om deze middag te begeleiden. De Oud/Hollandse spellen waren gehuurd, de deelnemerskaarten gedrukt, andere spullen uit de opslag gehaald, de versnaperingen gekocht en de patat besteld.

De eerste weersvoorspelling was dat het in de ochtend wat zou regenen, maar dat het vanaf 11.00 uur droog zou worden. Helaas veranderde de weersvoorspelling steeds en niet ten goede. Het werd niet droog en het ging steeds harder regenen.

Daarom moesten wij besluiten om de buitenspeeldag af te gelasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.