Wijnproeverij 22 juni 2019

Wijnproeverij 22 juni 2019

Op zaterdagavond 22 juni 2019 om 20.00 uur organiseren wij een wijnproeverij. Deze wijnproeverij wordt gegeven door Aad Westdijk van de Mitra in Monster,gediplomeerd Vinoloog van de Wijnacademie.Tijdens de wijnproeverij vertelt hij het nodige over de druivenrassen, de zin en onzin die op een etiket staat, het bewaren van wijn enz. Er worden zo’n 6 à 7 wijnen geproefd. Voorkeur voor een bepaalde wijn? Geef dat door op vanveen@devenenwijk.nl. Samen met Aad bekijken wij wat mogelijk is.  Ook zijn er hapjes die afgestemd zijn op de wijnen.

Locatie: Woudveen 10

Kosten bedragen € 12,50 p.p.

Maximaal aantal deelnemers: 20

Vul het strookje van de flyer, die een dezer dagen in de bus komt, in en lever met het geld in een envelop voor 12 juni in bij:

Jenny Zwart, Woudveen 10.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.