Halloween Kinder Film Avond 29 oktober 2016

Halloween Kinder Film Avond 29 oktober 2016

halloweenmovienight

23 oktober uiterste inleverdatum aanmeld strookje voor de Halloween Kinder Film Avond!
Door tegenvallende opkomst vorig jaar ook dit jaar geen georganiseerd langs de deuren gaan en het “leukste/engste” huis uitkiezen. Maar om Halloween niet zomaar voorbij te laten gaan een filmavond voor de kinderen waarbij de ouders ook van harte welkom zijn. Meld je aan! Lukt het niet om uiterlijk 23 oktober het strookje in het inschrijfgeld in te leveren? Stuur even een berichtje naar ons mail adres.

Kinderfilmavond met een Halloween thema. Voor de kinderen vanaf 6 jaar tot ca. 14 jaar en ook de ouders zijn van harte welkom. Limonade, thee, koffie en Halloweensnoep wordt voor gezorgd. Je mag verkleed komen in je Halloween kleding. Er wordt een prijsje gegeven voor degene die het leukste verkleed is.

De films worden vertoond in de Vang. Aanvang om 19:00 tot ongeveer 20:30. De toegang bedraagt 1 euro per kind en dit dient voldaan te worden bij het inleveren van het aanmeldstrookje.
Strookjes zijn aan huis bezorgd bij de leden. Inleveren uiterlijk 23 oktober!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.