Duurzame dinsdag 9-10-2012 – We hebben gewonnen!

Duurzame dinsdag 9-10-2012 – We hebben gewonnen!

Om het zonnepanelen initiatief onder de aandacht te brengen en om hier (financiële) ondersteuning in te krijgen is de Venenwijk aanwezig geweest bij het Duurzame Dinsdag evenement voor de regio Zuid-Holland. Gemeente Westland is gastheer voor dit evenement en heeft om de duurzaamheid in de gemeente extra te stimuleren een prijs uitgeloofd aan het beste bewoners en bedrijfs-initiatief. Onze wijk heeft in de bewoners categorie gewonnen en wint daarmee een geldprijs van &#128 3000.

Lees er hier meer over.

Nu nog meer geinteresseerd in zonne energie? Kom dan donderdag 18 oktober naar de bijeenkomst in de Vang, aanvang om 20:00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.