Straatspeeldag 1 juni 2011

Straatspeeldag 1 juni 2011

Afgelopen 1 juni was het weer tijd voor de jaarlijkse straatspeeldag. Ook dit jaar hebben er weer vele kinderen uit de wijk meegedaan.

Hieronder een verslag van één van die kinderen.


Afgelopen 1 juni was het weer tijd voor de jaarlijkse straatspeeldag. Ook dit jaar hebben er weer vele kinderen uit de wijk meegedaan.

Hieronder een verslag van één van die kinderen.

Straatspeeldag – Buitenspeeldag 1 juni 2011

Ik ben Nikita Roerdink, 6 jaar en heb meegedaan met de straatspeeldag.

Ik vond het erg leuk om mee te doen. Ik vond alle spelletjes leuk om te doen maar met de waterpistolen de flessen omschieten was voor mij het leukst om te doen. Gelukkig was het mooi weer om buiten te spelen. Ook waren de snacks erg lekker en op het einde van de dag was de patat met bitterballen gekomen en dat was superrrrrrrr. Na het patat eten kwam de uitslag wie er gewonnen had, 1 jongen en 1 meisje hadden gewonnen. Ik was erg verrast toen ik mijn naam NIKITA hoorde, ik had de eerste prijs gewonnen!! De prijs was een mega-waterspuit, echt super die ga ik meenemen op vakantie.

Ik hoop dat volgend jaar weer straatspeeldag is.

Groetjes van Nikita

Natuurlijk staan er een aantal fotos van de straatspeeldag op onze foto pagina. Heeft u fotos die u met ons wil delen? Mail ze naar de redactie, graag met een klein verhaaltje of wat uitleg er bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.