Nieuwsbrief Corona

Nieuwsbrief Corona

Hallo Veners,

Terwijl de wereld kreunt en kraakt onder het Coronavirus wordt in onze samenleving een scherp beroep gedaan op onze discipline. De discipline om de inmiddels bekende regels, zoals door de overheid aan ons geadviseerd te volgen. Het is voor iedereen een zeer zware tijd. 

Regelmatig kom ik in de sportschool. Hoewel nu verboden terrein zijn wij nu met z’n allen bezig aan één grote “workout”. Net als we denken dat we het niet langer vol kunnen houden, om dat extra stapje te zetten, dienen we toch nog even die extra inspanning te leveren. De discipline om het vol te houden. Onze “hoofd-sportinstructeur” Rutte moedigt ons hierbij aan. Tot je eigen verbazing merk je dat, hoewel zwaar, je lichaam en geest het toch weer voor elkaar weten te boksen de oefening te volbrengen. Dat geeft straks, na afloop,  een enorm voldaan gevoel.

De berichten van onze wetenschappers zijn, vooralsnog, positief en hoewel wij deze “oefening” nog even extra langer moeten volhouden zien wij met elkaar in dat het nodig is om straks, hopelijk eind april, te horen dat het genoeg is geweest. We weten dan dat we na een dergelijke inspanning er beter uit komen en kunnen weer vol op gaan genieten. Maar we zitten nog midden in onze “workout” en wat doet ie pijn. We moeten de discipline hebben om deze “workout” tot een goed einde te brengen. 

Tot 1 juni liggen activiteiten binnen en buiten het bestuur stil totdat we weer groen, en misschien eerst oranje, licht krijgen.

Het bestuur heeft dan ook besloten te wachten met het uitreiken van de factuur voor de jaarlijkse contributie en sponsorgelden. Hoe het bestuur hier verder mee om gaat beslissen we later wel. Eerst het teken van onze “hoofd-instructeur” dat het genoeg is geweest.

Veners, binnen onze wijk is een Burenhulp actief. Mocht u iemand weten die deze hulp goed kan gebruiken, laat het ons weten dan gaan we ermee aan de slag. Zie voor de juiste personen/adressen het krantje of op onze website!

Samen komen we deze moeilijk tijd door.

Nog even…. we zijn er bijna …… hou vol ………

Met vriendelijke groet,
Hans Zuiderwijk
Voorzitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.