Kerst crea’s 12 december

Kerst crea’s 12 december

 

‘s Middags was in De Vang de kerst crea voor de kinderen. Twaalf kinderen maakten onder leiding van Brigitte, Mariette, Linda en aanwezige ouders in rap tempo een leuk kerststuk om vervolgens met z’n allen buiten te gaan spelen. De trotse kinderen namen daarna hun werkstukken blij mee naar huis.

 

‘s Avonds was het de beurt aan de volwassenen. In het instructielokaal van tuincentrum Westland Florada gingen 34 dames aan de slag. Er stond een fraai voorbeeld kerststuk klaar om de inspiratie te sturen.

Het voorbeeld

Door Anita werd er stap voor stap uitgelegd en voorgedaan hoe tot deze creatie te komen. Het resultaat na twee uur intensief werken mocht er zijn. Vierendertig bijzonder fraaie kerststukken met elk zijn eigen “touch” stonden te pronken of de tafels. Een heel creatieve avond in kerstsfeer met dank aan Petra Molleman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.